memóriahabszivacsbővebben - http://www.szivacsmester.hu

Tartalomhoz ugrás
Nincs raktáron  minden méretet. A szivacstáblákat, vagy egyedi habszivacsokat, a rendelésed után vágjuk ki szivacs tömbbökből.
Az elészülés, 1 és 7 mumkanap között változhat.


JELLEMZŐK TULAJDONSÁGOK                 
VISCOLINE memória habszivacs:
A memória habszivacs, az úgynevezett viscoline hab, a ma létező legjobb és legdrágább habszivacs. A NASA kutatómérnökei fejlesztették ki, az űrhajósok testét startoláskor érő hatalmas nyomás elnyelésére.
Legjellemzőbb és legkülönösebb tulajdonságuk a lágyság, puhaság, mellyel a testet lágyan körül öleli , puhán és melegen tartja a benne fekvőt, gyakorlatilag nem fejt ki ellenállást a rá ható nyomatékkal szemben. Különleges tulajdonságai miatt  elsősorban az egészségügyben használt matracok és párnák céljára alkalmas habszivacsok.
A memória habot, matracok készítésekor minden esetben, normál vagy hideghab habszivacs tábla tetejére ragasztják, a felhasználó számára ideális vastagságban. Ez a vastagság testsúlytól és alvási szokásoktól függően 3 - 10 cm. között mozoghat.
Az alsó teherhordó szivacs vastagságának minimum 13-15 cm-t szoktunk ajánlani.

Már kész memória matractesteket is rendelhetsz nálunk, amiket megnézhetsz itt...

Meglévő ágyak ,matracok fekvőfelületének a javítására is használhatod a memória habokat. Ebben az esetben nem szükséges az alsó hordozó szivacsréteg, mert ezt a szerepet betölti a meglévő ágy vagy ágymatrac.

A habosítási technológia és gyártás elnyerte több minőségbiztosítási rendszer tanusítványát is :
MŰSZAKI LEÍRÁS                
A fejlett számítógép vezérelt ipari gyártás során, a habszivacsok sűrűsége és keménysége,  külön-külön is meghatározható. Az alábbi táblázatban megtekinthető, a különböző típusok sűrűsége és keménysége hogyan alakul. A habszivacsok minőségét a sűrűségük határozza meg. Minél nagyobb a kg/m3 szám, annál jobb a minőség. A nagy sűrűség, nem jelent nagy keménységet is! Létezik nagy sűrűségű puha szivacs is, pl. a GRAFIT30 vagy a memória habszivacs. A hideghabok a XXI.század habszivacsai. Minden tulajdonságuk jobb, mint a hagyományos habszivacsoknak. A keménységet mutató érték csak segít a különböző habszivacs típusokat egymáshoz hasonlítani. Mindenkinek más-más a kényelmes, ezért érdemes a különböző habszivacsokat vásárlás elött kipróbálni mintatermünkben.
SEGÍTÜNK A VÁLASZTÁSBAN!
Ha tanácstalan vagy, nem igazodsz el a különböző habszivacs típusok között, hívj minket most! segítünk a választásban, hogy a különböző habszivacsokat hol és mire ajánlott felhasználni.
szivacs
név
ke
mény
ség
Kpa
ség
kg/m3
szivacs
típus
ér
ke
lés
grafit 30
3,0
35
hideghab
7
white 35
3,6
35
hideghab
7
basic 38
3,8
25
habsz.
4
elastic 38
3,8
30
habsz.
5
ZDO 43
4,3
35
habsz.
7
awokado
4,4
37
hideghab
8
KSA 50
5,0
32
habsz.
6
BLO 50
5,0
40
habsz.
9
KSA 60
6,0
40
habsz.
9
ORG 78
7,8
50
habsz.
10
PO 60
8.0
60
heterogén

V 50
1,8
50
memória
10
s
Vissza a tartalomhoz